Werken bij Procomat

Vacature: Office Manager (32 - 38 uur)

Ben jij die enthousiaste persoon die ons team komt versterken bij de commerciële, administratieve en organisatorische werkzaamheden in Best. De taken als Office Manager zijn zeer divers en jij zorgt dat deze taken efficiënt en soepel verlopen.
Meer info vacature Office Manager (32-38 uur)


Vacature: Monteur (32 uur)

Het montageteam van Procomat B.V. in Best bestaat op dit moment uit twee medewerkers. We groeien flink en hebben behoefte aan uitbreiding. We zoeken een gemotiveerde collega, die het leuk vindt om samen met ons, te bouwen aan onze mooie en innovatieve producten: zelfpersende afvalbakken op zonne-energie. Verder draag je je steentje bij aan het verduurzamen van de afvalverwerking en het verminderen van zwerfafval.
Meer info vacature Monteur (32 uur)


Open sollicitatie of stage

Bij Procomat waarderen we initiatief en enthousiasme. We verwelkomen dan ook graag open sollicitaties voor een baan of stageplek binnen ons team. Vul onderstaande gegevens in met een beknopte motivatie. Wie weet ben jij onze volgende collega!
© Copyright Procomat B.V. 2017 - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram