Personalisatie

U heeft ruime keuze in het personaliseren van de WasteMates. Dat kan enerzijds met het uiterlijk en anderzijds met vele opties, waaronder de geluidsmodule. Met elke stem, geluid, reclameboodschap of lied kan een gebruiker eenvoudig bedankt worden voor het inwerpen. Hiermee creëert u het bewezen Holle Bolle Gijs-effect.

Iets anders dan donkergrijs?

De afvalbakken worden standaard geleverd in een donkergrijze kleur. Maar u kunt de afvalbak personaliseren door een andere kleur of een kleurrijke wrap. Daarnaast kan er een sponsor worden gezocht die de afvalbak voorziet van reclame.

Vanaf 10 stuks kunt u kiezen voor een eigen RAL-kleur. Zo is een appelgroene kleur zeer opvallend. Het is bewezen dat het mensen aanzet om de omgeving schoon te houden.

Kies voor een full color wrap met een stads- of bedrijfslogo, reclame of bewegwijzering.

Met behulp van stickers kan er (tijdelijk) uitleg of info worden gegeven.

Kies voor panelen tegen de zijkanten speciaal voor regelmatig wisselende reclame of informatie.

DONEER- of PET- flesjeskoker

Nederland voerde op 1 juli 2021 statiegeld op PET-flesjes in. Ondertussen is het effect op de hoeveelheid zwerfafval te merken. Maar er kan nog een extra stap gezet worden.

Om de PET-flesjes uit het restmateriaal te houden kunnen onze WasteMates voorzien worden van een koker aan de zijkant, de DONEER- of PET-flesjeskoker. Hierin kunnen de flesjes worden achtergelaten en het statiegeld aan iemand anders gedoneerd. 

Samen gaan we voor minder zwerf- en restafval!

Meer informatie of een offerte?

Wij staan iedere werkdag tussen 09:00 en 17:00 klaar om uw vragen te beantwoorden. 

© Copyright Procomat B.V. 2017 - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram