Strand

Bij het strand biedt een slimme afvalbak heel veel voordelen. De WasteMate is op afstand te monitoren en dus hoeven er niet onnodig veel kilometers gereden te worden om ze te legen. Verder kunnen vogels, op zoek naar voedsel, geen verpakkingen eruit halen. De bak is namelijk afgesloten en zijn uitpuilende afvalbakken verleden tijd. De WasteMate is ook in een RVS-uitvoering verkrijgbaar en kan niet gaan roesten.
Voordelen:

Kostenbesparing door minder vaak legen

Opgeruimde duinen en geen afval in zee

Vogels kunnen geen afval uit de afvalbak halen

“Holle Bolle Gijs”-effect doordat gebruikers bedankt worden voor het weggooien van afval.

Meer informatie of een offerte?

Wij staan iedere werkdag tussen 09:00 en 17:00 klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Gerelateerde Producten

WasteMate 200

De WasteMate 200 is een compacte en slimme afvalbak met pers en werkt geheel zelfstandig door het zonnepaneel aan de bovenzijde.

Productinformatie
CleanCityManager

CleanCityManager is een cloud based platform dat de WasteMates op afstand monitort. Een handige app voorziet de afvalophaler op elke gewenste locatie van de belangrijkste informatie over elke afvalbak.

Productinformatie
WasteMate 240

De WasteMate 240 is de grootste, slimme afvalbak met ingebouwde pers en werkt geheel zelfstandig door een zonnepaneel aan de bovenzijde.

Productinformatie
© Copyright Procomat B.V. 2017 - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram