Procomat B.V. schenkt Best Vooruit slimme afvalbakken

Best Vooruit zet niet alleen in het voetbal zijn beste beentje voor. Het doet ook goed voor leden, voor bewoners en bedrijven in de gemeente Best én voor het milieu. Die grote betrokkenheid hebben we beloond met de sponsoring van een aantal slimme afvalbakken in rode clubkleur. Deze staan bij de ingang en de velden van de voetbalclub.

BEST - “In Best produceren wij oersterke en slimme afvalbakken, WasteMates genaamd”, vertelt Mat Gerrits, directeur van Procomat B.V.: “Deze WasteMates werken volledig zelfstandig op zonne-energie, persen het afval samen en melden zich als ze bijna vol zitten. Zo zijn uitpuilende afvalbakken verleden tijd en blijft het voetbalcomplex in Best netjes. Het leuke is dat iedereen die afval in de bak werpt ook nog eens bedankt wordt middels een voetbaltune.”

Duurzaamheid
Jan Pieter Been, voorzitter van Best Vooruit, vult aan: “Deze WasteMates passen prima in onze duurzaamheidsgedachte. Zo hebben we overal LED-verlichting binnen ons complex, voorzien we in handendrogers in plaats van papieren handdoeken en hebben we vorig jaar hoogwaardige dakisolatie toegepast en 292 zonnepanelen geplaatst. De bakken gaat overigens jaren mee en zijn 100% recyclebaar. Iets wat steeds belangrijker wordt.”

Interesse in een gratis afvalbak voor jouw vereniging?
Weet jij nog een vereniging waar een slimme afvalbak zeer welkom is? Laat het ons weten, want we willen nog een vereniging blij maken met een slimme afvalbak.

Meer nieuws en updates?

Volg ons via de social media kanalen.
© Copyright Procomat B.V. 2017 - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram