Terug naar referenties

Dendermonde – België

WasteMate 120

Dendermonde – België

Geplaatst: 2019

Projectinformatie

De slimme vuilnisbakken in Dendermonde waren een feit in september 2019. Dendermonde bond al langer de strijd aan tegen rondslingerend zwerfvuil, omdat het één van de grootste ergernissen van bewoners was. Het stadsbestuur zette nog een stap extra en koos voor de slimme compacterende vuilnisbak, de WasteMate 120. En daarbij ... ze spelen de intro van het Ros Beiaardlied als beloning voor wie er zijn afval in deponeert. Dat was een belofte van schepen van Milieu Marius Meremans.

Lees hier meer over deze plaatsing in Dendermonde.

Afvalbak met eigen geluid

Muziek, geluid of gesproken tekst, zoals dank je wel; alles kan de WasteMate laten horen in elke gewenste taal als er afval in wordt weggegooid. Het is bewezen dat dit goed werkt om mensen te motiveren om afval weg te gooien.

Bekijk onderstaande video waarin een afvalbak met en zonder geluid worden getest.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een afvalbak met geluid? Lees meer over het personaliseren van de afvalbak. Denk hierbij aan de kleur, de opties en natuurlijk het geluid.

Meer informatie of een offerte?

Wij staan iedere werkdag tussen 09:00 en 17:00 klaar om uw vragen te beantwoorden. 

© Copyright Procomat B.V. 2017 - 2021
apartment linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram