De stad Stockholm werkt slim met onze slimme persafvalbakken op zonne-energie!

Stockholm is de hoofdstad en grootste stad van Zweden. Het heeft een oppervlakte van 188 km² en behoort tot de provincie Stockholm. De grotere regio Stockholm heeft meer dan 2,4 miljoen inwoners.

Vanwege de vele (grote) wateren in de stad wordt Stockholm ook wel het "Venetië van het Noorden" genoemd. De stad ligt in de archipel, met 24.000 eilanden.

De stad Stockholm heeft een raamovereenkomst getekend met Irec Svenska AB via een openbare aanbestedingen. De overeenkomst is geldig voor twee jaar met de mogelijkheid van verlenging van één + één jaar. De raamovereenkomst omvat 550 WasteMates. Door de bakken op drukke locaties te plaatsen kan het afvalinzamelingsproces sterk worden geoptimaliseerd. Dit resulteert in lagere inzamelkosten en minder Co2-uitstoot.

Wij zijn trots op de fijne samenwerking met onze Zweedse distribiteur: Irec!

Onze WasteMate(s) helpen graag met het schoon houden van de stad. Wij zorgen voor minder verspilling en meer blije mensen op straat.

Wilt u ook uw afval inzameling in kaart brengen en tegelijk kosten verlagen en uitstoot verminderen?

Neem dan contact op met ons team!

Meer nieuws en updates?

Volg ons via de social media kanalen.
© Copyright Procomat B.V. 2017 - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram